Gyakori kérdések

Összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket, és válaszokat a Crystal Deo dezodorokkal kapcsolatban, amiket segítenek eligazodni a dezodorok világában.

Összetevők

Crystal Deo dezodorok összetevőit itt is megtalálod, érdemes összehasonlítani a jelenlegi dezodorodnak az összetevő listáját, mert lehet sok olyan összetevőt tartalmazz, amit szeretnél elkerülni.

Izzadás

A verejtékmirigyek külső elválasztású mirigyek. Váladékukat a bőr felszínére ürítik. A verejtékmirigyek által termelt és kiválasztott váladék hűti testünket, így teremti meg a külvilág és belsőnk közti hőmérséklet harmóniáját. A nagy melegben az izzadás megakadályozza, hogy hőgutát kapjunk.

Dezodor vs Izzadásgátló

Egy kis segítség,hogy megértsük mi is  a különbség egy dezodor, és egy izzadásgátló között, és pontosan hova is tartoznak akkor, a Crystal Deo termékei. Milyen elkerülendő összetevőket keressünk a következő vásárlásunkkor.

Ajánlások

Crystal Deo dezodorok használatát neves Amerikai Onkológiai Intézetek is elismerték már az elmúlt évek során. Nagyon sokat jelentenek a Crystal Deo dezodorok töretlen sikerében világszerte, és Magyarországon is.

Crystal Deo története

Crystal Deo dezodorok , több mint 30 éves múlttal rendelkeznek, és ez idő alatt Amerika piac vezető ásványi só alapú dezodorává fejlődött.  Röviden itt tudsz olvasni a Crystal Deo elmúlt 30 évéről, és fejlődéséről.