Crystal Deo – mesterséges alumínium mentes dezodorok

Crystal Deo termékei egy természetes ásványi só alapú mesterséges alumínium mentes dezodor család. Ásványi só tartalma miatt a testszagot nem elfedik, mint a klasszikus dezodorok, hanem a testszagot okozó baktériumokat semlegesítik, ez által az izzadás során nem lesz kellemetlen testszag. Izzadásunkat nem gátolja, emiatt nem soroljuk a köztudatban ismert izzadásgátlók közé sem. Crystal Essence termékeknek a kellemes illatukat növényi eredetű összetevőkből nyerik ki, nem pedig mesterséges illatanyag hozzáadásával.

A timsó alapú ásványi sókból készült dezodorokra a nagyméretű káli timsó- vagy ammóniumtimsó-molekulák jellemzők, melyek a bőrön keresztül nem szívódnak fel, s így nem kerülnek a véráramba. A timsót nem szabad összekeverni az oly sokszor vitatott, káros (mesterséges) alumíniummal, mely a legtöbb dezodorban és izzadás gátlóban megtalálható alumínium-klorohidrát, illetve alumínium-cirkónium formájában. Az ásványi sók jelen vannak az ivóvízben, az élelmiszerekben és a levegőben. A timsó természetes formájában az oxigén és a szilícium után a harmadik olyan elem, amely a természetben a legnagyobb számban fordul elő. Ősidők óta a természet része, az univerzum egyik építőköve.

 Miért érdemes a Crystal Dezodorokat használni?

 • Nem izzadásgátló készítmények, nem szüntetik meg a normál izzadást.
 • Nem engedik elszaporodni a bőr felületén a test szagot okozó baktériumokat.
 • Nem ragadnak, nem hagynak foltot a ruhán és a bőr felületén sem.
 • Hipoallergén termékek.
 • Nem tartalmaznak parabént, alkoholt sem.
 • Nem tartalmaznak mesterséges színezéket.
 • Nem tartalmaznak mesterséges alumínium vegyületeket (aluminíum-klorohidrátot), a szervezetbe nem kerül fémes anyag ezért a kemoterápián résztvevő betegek is használhatják.
 • A Crystal Dezodorokat használhatják kismamák, mert nem tartalmaznak a magzat fejlődésére káros anyagokat.
 • A Crystal Dezodorokat nem tesztelték állatokon.

Hogyan, mikor kell használni a Crystal Dezodorokat?

A Crystal Dezodorokat mindig tisztálkodás után kell használni. A megtisztított bőr felületén még nem szaporodtak el a testszagot okozó baktériumok, így még nem alakult ki a testszag. A Crystal Dezodorok három féle változatban kaphatók:

 • permetes (spray)
 • golyós deo
 • eredeti kristály tömb

Crystal permetes spray, és golyós deo változatait, száraz, tiszta test hajlatokba kell használni. A kristály tömböket csapvízzel meg kell nedvesíteni használat előtt.

Eredeti kristály tömb dezodorok: a lecsiszolt ásványt két biztonsági zárral ellátott műanyag ház borítja, hogy használata egyszerű legyen. Női, férfi, unisex és utazó kiszerelésben kapható. Használat előtt pár csepp vízzel nedvesítsd meg a tömböt és a letisztított, szárazra törölt test hajlatokat kend át. Teljesen illat-, parabén-, alkoholmentes.

Natúr golyós és natúr permetes dezodorok: Aki nem szívesen használna eredeti tömb dezodort, azoknak elkészítették a golyós és a permetes változatot, melyet tisztálkodás után a szárazra törölt testrészekre kell permetezni vagy kenni ugyan úgy, mint egy hagyományos dezodort. Teljesen illat-, parabén-, és alkoholmentes.

Crystal Essence golyós és permetes dezodorok: A natúr golyós és permetes változathoz a vásárlók kérésére organikus növényi essenciát adtak. Így a Crystal Essence logóval ellátott dezodorok kellemes nyugtató hatásúak testre, lélekre. Az organikus essencia nem azonos a mesterséges illatanyagokkal.

Crystal deo kendők: Nem tartalmaznak alkoholt, mint a legtöbb frissítő kendő. Ajánlott használni akkor, amikor nincs lehetőség a mosakodásra, tisztálkodásra, viszont levegőtlen, meleg helyen tartózkodunk hosszú ideig és elkerülhetetlen a fokozottabb izzadás. Ilyenkor használjuk a deo kendőket.

Crystal Rock – Szikla kemény Férfiaknak!

Crystal Deok legújabb férfiak számára kifejlesztett tagjai a Crystal ROCK test permetek. Elegáns csomagolásról látható, hogy használója ad magára, férfias külső és belső. Az izzadás kellemetlen tünetei a férfiaknál még fokozottabbak, mint a nőknél. Férfiakra jellemző a fokozott izzadás és a vele járó szúrós, kellemetlen testszag. A megoldás a Crystal dezodorokban megtalálható. Bármilyen fizikai munkavégzés, edzés már nem okozhat gondot. A test normál izzadása megmarad, de a kellemetlen test szag nem fog jelentkezni. Nem tartalmaznak mesterséges alumínium vegyületeket, parabént, és alkoholt sem. Használatukkal a testszagot okozó baktériumok elterjedését, és a kellemetlen testszag kialakulását állítjuk meg. Nem gátolják az izzadási folyamatot, emiatt meg marad a test természetes párolgása.

Melyik illik hozzád a legjobban?
Cobalt Sky – Sportos friss édes illat
Onyx Storm – Elegáns fűszeres illat
Granite Rain – Érzéki, de mégis komoly édes-fűszeres illat
Unscented – Natúr, semleges illat